Veel Gestelde Vragen

 • Algemeen

  Wat is nubieden.nl

  'nubieden' is een exclusieve veilingervaring die haar leden een verscheidenheid aan nieuwste artikelen biedt op het gebied van dames- en herenmode, elektronica, reizen, vrije tijd en amusement. Leden kunnen gloednieuwe, exclusieve, limited edition, designermerken en geavanceerde elektronica in handen krijgen voor prijzen die tot 95% lager liggen dan hun winkelwaarde. Alle items op de site zijn nieuwe items voor het huidige seizoen van 's werelds toonaangevende modemerken voor zowel dames als heren. 'nubieden.nl' verschilt van uw traditionele veilingroutine omdat biedingen vooraf en vooraf worden gekocht, terwijl bieden in vaste stappen plaatsvindt. 'nubieden.nl' neemt leden mee op een leuke en gedenkwaardige ervaring op basis van lifestyle- en modetrends waar onze leden graag van genieten.

 • Waarom zou ik nubieden.nl gebruiken?

  'nubieden.nl' veilingen zijn een leuke manier om te genieten van winkelen voor uw favoriete merken. Elke week zullen er nieuwe items worden geveild waarin we er trots op zijn de meest gezochte luxe items van 's werelds toonaangevende merken en ontwerpers aan te bieden. We zijn hier om u de items te brengen die u wilt, voor slechts een fractie van de prijs. 'nubieden.nl' gelooft in transparantie en eerlijke veiling om een gelijk speelveld te bieden voor alle bieders. Hiervoor wordt onze website routinematig onderzocht door een onafhankelijk internationaal auditkantoor dat redelijke zekerheid biedt dat biedingen worden gedaan door bonafide gebruikers en het biedproces niet beïnvloedt om te beïnvloeden wie de veilingen wint. We staan open voor alle vragen of opmerkingen die u heeft en zijn vrij om contact met ons op te nemen via contact@nubieden.nl WIJ KUNNEN HET HIERONDER NAAR 'nubieden.nl' NEMEN, IS GEEN loterij of een andere vorm van gamen. 'nubieden.nl' veilingen bevatten geen willekeurig element omdat de uitkomst van elke veiling afhangt van hoeveel biedingen een bieder bereid is te plaatsen. Het is mogelijk voor een bieder om elke veiling te winnen op voorwaarde dat de bieder bereid is om voldoende biedingen uit te brengen en daarom is er geen element van kans. Gebruikers moeten ervoor zorgen dat ze op de hoogte zijn van het aantal biedingen dat ze plaatsen en voorzichtig moeten zijn om hun biedingen niet frivool te gebruiken. Als de gebruikers het winnende bod plaatsen, zijn ze verplicht het product te kopen tegen de uiteindelijke veilingprijs.

 • Producten info

  Hoe kunt u luxe merken verkopen tegen zulke lage prijzen?

  Dankzij het pre-paid systeem van onze veilingroutine kunnen wij luxe merken aanbieden tegen extreem lage prijzen. De biedingen die door gebruikers tijdens een veiling worden ingediend, financieren de productkosten, waardoor we het artikel tegen een zeer lage prijs aan de uiteindelijke bieder kunnen verkopen.

 • Hoe weet ik of de producten die u bent authentiek zijn?

  Dankzij het pre-paid systeem van onze veilingroutine kunnen wij luxe merken aanbieden tegen extreem lage prijzen. De biedingen die door gebruikers tijdens een veiling worden ingediend, financieren de productkosten, waardoor we het artikel tegen een zeer lage prijs aan de uiteindelijke bieder kunnen verkopen.

 • Zijn de producten gloednieuw?

  Al onze producten zijn gloednieuw en worden geleverd in originele verpakking.

 • Waarom verschilt de verkoopprijs van het product soms tussen landen?

  Soms worden artikelen op onze website vermeld tegen een winkelprijs die anders is dan de winkelprijs die u in een winkel, locatie of land kunt vinden. De reden is dat we onze artikelen kopen uit verschillende bronnen in verschillende landen over de hele wereld waar douane, belastingen, verzending en afhandeling verschillen, wat leidt tot een andere verkoopprijs.

 • Deelnemen aan veilingen

  Moet ik een account instellen om een bod uit te brengen?

  Jawel. Registreer u gratis bij ons en geniet van de onderstaande voordelen: Bieden op veilingen - Een melding ontvangen wanneer nieuwe items worden vermeld - Beheer uw accountgegevens, bestelgeschiedenis, biedgeschiedenis en e-mailvoorkeuren - Volg uw bestellingen en bekijk eerdere biedingen - Bewaar uw contactgegevens en adres voor snellere verwerking

 • Hoe bied ik op een veiling?

  Bieden op 'nubieden.nl' is eenvoudig en leuk. Zodra u een gewenst item hebt gevonden, drukt u op de knop 'BID' onder het item om een bod uit te brengen. Voordat u een bod uitbrengt, moet u een biedpakket vooraf kopen. Klik daarvoor op de knop 'KOPEN' en selecteer het biedingspakket dat het beste bij u past.

 • Hoe koop ik biedingen

  Wanneer u zich voor het eerst registreert, ontvangt u 5 gratis biedingen om aan de slag te gaan. Om extra biedingen te verkrijgen, kunt u: - Gratis biedingen verkrijgen door vrienden uit te nodigen. U kunt 10% bonusbiedingen ontvangen van het eerste biedingspakket dat een vriend die u heeft uitgenodigd koopt - Koop extra biedingen door te klikken op de knop 'Biedingen kopen' en de instructies te volgen. De knop 'Biedingen kopen' bevindt zich rechtsboven in het gedeelte website en brengt u naar de verschillende beschikbare Bid Packs. U kunt veilig betalen met Visa &MasterCard of AMEX Card

 • Eerlijkheid in veilingen

  Wat is eerlijkheid in veilingen?

  De integriteit en eerlijkheid van ons veilingproces staan centraal in de levensvatbaarheid van onze website. We stellen expliciet dat 'nubieden.nl' geen systemen OF robots gebruikt die automatisch bieden op onze veilingen en ook garanderen dat geen werknemers van 'nubieden.nl 'mogen bieden op de veilingen.

 • Bid Buddy

  Hoe werkt Bid Buddy?

  U kunt vertrouwen op onze BID Buddy om biedingen voor u te plaatsen volgens de parameters die u instelt, zodat u aan de leiding kunt blijven, zelfs wanneer u niet achter uw computer, telefoon of iPad zit. BID Buddy controleert uw bod wanneer u niet online kunt zijn of wanneer u wilt dat biedingen automatisch voor u worden geplaatst. U beslist hoeveel biedingen u wilt plaatsen. Wanneer de timer 15 seconden opent, plaatst de BID Buddy willekeurig uw bod op een willekeurig tijdstip binnen deze 15 seconden, dit zal ervoor zorgen dat noch u noch de handmatige bieders op welke manier dan ook worden begunstigd. Je kunt je BID Buddy zo vaak vullen als je wilt, het maximale aantal biedingen om in de Buddy te plaatsen varieert per veiling en wordt vooraf bepaald op basis van de waarde van het item op de veiling. Het maximale aantal biedingen om in de Buddy te plaatsen, wordt duidelijk aangegeven in het gedeelte rechtsonder op de biedpagina.

 • Hoe stel ik een bidbuddy in?

  Kies de veiling waarop u wilt bieden. De BID Buddy is te vinden in het gedeelte rechtsonder op de Biedpagina. Voer het aantal biedingen in waartoe BID BUDDY toegang moet hebben (maximum aantal te plaatsen biedingen is vooraf bepaald en verschilt per veiling), selecteer vervolgens 'set'. De BID Buddy zal namens u bieden totdat u de laatste bieder bent of totdat uw biedingen zijn verbruikt, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

 • Wat als er meerdere biedingspartners op dezelfde veiling zijn?

  Alle BID Buddies zullen willekeurig om de beurt bieden totdat ze geen biedingen meer hebben.

 • Verzending en bezorging

  Naar welke landen wordt nubieden.nl verzonden?

  nubieden.nl verzendt naar Nederland en België

 • Verstuurt nubieden.nl postbussen of vrachtadressen?

  Houd er rekening mee dat we niet in postbussen kunnen leveren

 • Retouren en ruilen

  Welke retouren en ruilingen worden geaccepteerd?

  Retourzendingen worden geaccepteerd als het product defect is. U dient nubieden.nl binnen twee dagen na ontvangst van het product op de hoogte te stellen van een dergelijk defect. nubieden.nl behoudt zich het recht voor om retouren te weigeren als nubieden niet binnen de opzegtermijn van twee dagen op de hoogte wordt gebracht. Defecten van producten veroorzaakt door de klant vallen niet onder de verantwoordelijkheid van 'nubieden'. Voor vragen met betrekking tot retourzendingen kunt u contact met ons opnemen via contact@nubieden.nl Indien een retourzending geldig is, moeten producten ongebruikt worden geretourneerd met alle designer-tags nog in de originele verpakking. Beschadigde of bevlekte producten die worden geretourneerd als gevolg van nalatigheid worden niet geaccepteerd en worden teruggestuurd naar de eigenaar. Wat betreft uitwisselingen, we bieden geen uitwisselingen voor verkochte artikelen. betalingen

 • Welke betaalmethoden accepteren accepteren?

  Betaling kan geschieden via Visa, MasterCard of Amex ('Card'). De betaling wordt afgeschreven en van uw account gewist op het moment van aankoop van het biedpakket of wanneer uw gewonnen veilingitem is gekocht bij het uitchecken. Titel

  Uw persoonlijke online beveiliging is belangrijk voor ons. We gebruiken de nieuwste SSL-coderingstechnologie om uw persoonlijke en creditcardgegevens op te slaan en veilig te verzenden. Creditcardinformatie wordt niet opgeslagen in onze systemen maar beheerd door onze betalingsgateway-provider. Alle bestellingen worden verwerkt via een beveiligd betalingssysteem via onze betalingsgateway-provider.

 • Technische problemen

  Waarom is mijn bod niet geregistreerd?

  Soms kan de internetvertraging uw bod vertragen bij het bereiken van 'nubieden'-servers. Dit kan worden veroorzaakt door een aantal dingen, maar is meestal te wijten aan veel verkeer ergens tussen uw pc en onze servers. Er zijn een aantal manieren om de kans hierop te verkleinen:

  1. Verlaat uw biedingen niet tot de laatste seconde.

  2. Gebruik de BID Buddy om uw bod uit te brengen.

  3. Download of verzend geen grote bestanden tijdens het gebruik van 'nubieden'.

 • Waarom is mijn biedknop transparant geworden en kan ik er niet op klikken?

  Wanneer u uw internetverbinding verliest, schakelen we de biedknop uit om te voorkomen dat u biedingen plaatst die aan ons worden bezorgd wanneer u opnieuw verbinding maakt. Aanbevolen internetverbinding: DSL-verbinding of sneller