6 tips om je resultaten te verbeteren op een centenveiling!

We krijgen vaak vragen van deelnemers en geïnteresseerden over hoe je nu zo effectief mogelijk kunt zijn op Biedveiling Iedereen wil natuurlijk zijn of haar winstkansen op een Biedveiling zo hoog mogelijk hebben. We hebben voor u de beste tips verzameld:

  1. Gebruik uw biedbutler met wijsheid

Het kan soms heel aantrekkelijk zijn om continue uw biedbutler te activeren zodat u iedere keer nadat een ander een bod heeft uitgebracht, meteen weer een nieuw bod kunt plaatsen. Maar dit kan aardig wat biedcredits kosten. Stel daarom altijd meteen een maximum in van het aantal keren dat uw biedbutler mag bieden. Handig als u tijdens een bieding tijdelijk van uw computer wordt weggeroepen, maar niet om de hele avond automatisch te laten bieden.

  1. Blijf uw aandacht focussen op een product

Hoe meer u tegelijk op verschillende producten biedt, hoe groter de kans dat u niet de juiste aandacht heeft op het product dat u het meest wenst te winnen. Heb geduld en probeer uw medebieders te doorgronden: wanneer wordt er geboden, zit er een systeem achter? Hierdoor heeft u de kans dat u eerder succesvol bent.

  1. Probeer de gemiddelde winprijs te berekenen

Uiteraard is er geen standaardformule, maar het is wel interessant om te bekijken wat meestal de prijs is waarop vergelijke producten zijn gewonnen. Dit is uiteraard afhankelijk van tijdstip en soms zelfs de dag (regen, zonnig etc.). Maar door dit nauwkeurig te bekijken weet u wanneer u maximaal moet bieden.

Dit neemt niet weg dat er soms ook producten onder de gemiddelde prijs weggaan dus soms loont het om al vroeg te bieden…

  1. Budgetverantwoordelijkheid

Stel van te voren uw budget vast wat u wenst in te zetten voor uw biedingen op de producten van Biedveiling. Hierdoor kunt u ook op tijd stoppen en blijft u niet te lang doorbieden.

  1. Weet dat je altijd kunt kopen

Veiling niet gewonnen? Overweeg dan om het product te kopen minus uw geïnvesteerde biedpunten. Hierdoor heeft u geen verlies en toch het gewenste product.

  1. Speel voor het plezier

Het voordeel van een staatslot, is dat u hier legitiem mag dromen van grote rijkdommen…. U weet dat u maar een kleien kans heeft, maar toch is het een fijne gedachte dat u voor een zeer kleine investering een groot bedrag kunt winnen. Bij een Biedveiling ligt de kans op winst aanzienlijk hoger, maar niet ieder bod is meteen een winnend bod. Speel dus vooral met plezier!

Het team van Biedveiling wenst u met deze tips veel plezier en uiteraard hopelijk veel succes!

Datum en tijd geplaatst Jun 28th 2014, 11:59:07

<< Back to news